Меню

Публичен профил

Татяна Митева

*
  • Стара Загора
    30 лв./час
Здравейте. С над 10 години опит в областта на графичния дизайн, аз съм уверен в способността си да допринеса ефективно за вашия творчески екип.

През цялата си кариера усъвършенствах уменията си в графичния дизайн, работейки върху разнообразна гама от проекти, които ми позволиха да развия внимание към детайлите, силно чувство за естетика и владеене на различен софтуер за дизайн. Успешно съм изпълнявала проекти, вариращи от брандиране и маркетингово обезпечение до уеб и дигитален дизайн, постоянно предоставяйки висококачествени, визуално привлекателни резултати.

Вълнувам се от перспективата да внеса моята творческа визия, технически опит и страст към дизайна към вашия екип. Убедена съм, че уменията ми отговарят на изискванията на позицията и биха допринесли за продължаващия успех на вашите проекти.

В допълнение към моите технически умения, аз съм екипен играч с отлични комуникационни умения. Успявам да работя в динамична работна среда и умея да управлявам множество проекти едновременно.

Прикачих портфолиото си, които предоставят изчерпателен преглед на опита ми и показват някои от най-добрите ми работи. Ще се радвам да обсъдим допълнително как моите умения и опит отговарят на нуждите на вашата компания.

https://tmj12557.myportfolio.com/

Благодаря ви, че разгледахте кандидатурата ми. Очаквам с нетърпение възможността да обсъдя как моите умения и опит могат да помогнат в развитието на вашата компания.

На Ваше разположение,

Татяна Митева
tmiteva.eu@gmail.com
https://tmj12557.myportfolio.com/
+359 887 707 481
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Татяна Митева във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук