Меню

Публичен профил

Elias_K

*
  • Бургас
    25 лв./час
Здравейте на всички, казвам се Иля и съм маркетолог. Това, което знам и правя от 5 години на различни езици и за различни пазари: администрирам социалните медии, създавам контент за социалните медии, както за органични публикации, така и за реклами (Фейсбук, Инстаграм, ТикТок, Гугл, Телеграм и Ютуб). Също така създавам макети на рекламни плакати (флаери, плакати за витрини, нестандартни формати и др.). В момента активно се занимавам със създаване и редактиране на видеоклипове за YouTube, Instagram, за да се популяризирам на световния пазар. Консултирам клиенти в областта на маркетинга и предоставям фриланс услуги за различни задачи.

Професионалният ми опит е собствен проект в сферата на байк-шэринг за около 3 години. След това работа в еърсофт онлайн магазин (CRG Airsoft Shop) за повече от 2 години като маркетинг експерт.

Ако търсите професионалист, който може да ви помогне да подобрите вашето онлайн присъствие и да увеличите продажбите си чрез ефективни маркетингови стратегии, аз съм на ваше разположение. Свържете се с мен и нека започнем да работим заедно!
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Elias_K във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук