Меню

Публичен профил

Владимир Трифонов

*
  • София
    20 лв./час
Здравейте! Казвам се Владимир и съм уеб дизайнер с над 16 години опит в сферата на уеб разработката. Специализирам в работа с Joomla CMS, където имам сериозни познания и умения в създаването на компоненти, модули и плъгини.

Освен създаването на нови функционалности, имам богат опит в ъпгрейдите и миграциите на сайтове, като гарантирам, че процесът протича гладко и без загуба на данни. Сигурността на уеб сайтовете ми е приоритет и предлагам ефективни решения за защита срещу хакерски атаки.

Моят подход към уеб дизайна е да създавам не само визуално привлекателни сайтове, но и такива, които са лесни за навигация и оптимизирани за търсачките. SEO оптимизацията е важна част от моята работа, за да гарантирам, че вашият сайт ще бъде видим и достъпен за целевата аудитория.

Работя както по индивидуални проекти, така и в сътрудничество с екипи, за да създам перфектния продукт, който отговаря на вашите нужди и изисквания. Ако търсите надежден и опитен професионалист за вашия уеб проект, не се колебайте да се свържете с мен.

** Предпочитам да работя по индивидуални проекти (малки, средни и средно големи), така че да мога да контролирам и да имам поглед върху целия процес. В повечето проекти съм изграждал сам концепцията, графичния дизайн, структурата, сайта и всички допълнителни приложения.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Владимир Трифонов във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук