Меню

Публичен профил

UDESIGN

*
  • София
    95 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
В условията на нова реалност, в свят, в който дигиталното присъствие играе все по-важна роля, не само за бизнеса, но и за обикновените хора, дизайнерско студио UDESIGN е тук за вас, за да работи за вашето дигитално представяне пред света.
Ние можем да изработим вашето лого, фирмен уеб сайт, да брандираме продуктите ви, да изработим рекламни материали, календари, визитки, флаери, картички за специални поводи и празници, да изградим вашия имидж, така че да отговаря максимално на вашата идентичност и бизнес.
Но не само това. Ние можем да помогнем и за вашето присъствие в социалните мрежи като хора, личности, творци. Ако искате да трупате популярност във facebook, Instagram, linkedin, twitter, ние можем да ви предложим стратегия и да изработим вашите постове, facebook covers, корици за youtube канала ви, слогани, не само визуално и дизайнерски, но и облечени с авторски текстове и да спомогнем за това да получите нужното внимание от страна на широката публика.
За тези, които се занимават с писане, можем да предложим изработка на корица, както и редакторски и коректорси услуги.
Ако решим да работим заедно, ние ще бъдем партньори и приятели, за да вървим заедно напред и да постигнем заедно успехите, които заслужаваме!
А ако се питате как ще постигнем това, отговорът е лесен: с професионализъм, вникване в детайлите и опознаване на бизнес или личностната ви стратегия, за да приложим персонално отношение и бутиково обслужване, каквото заслужавате.
We design your utopia!
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на UDESIGN във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук