Меню

Обява за работа

Писане и публикуване на спортни новинарски статии в българска спортна медия

Здравейте,

Солидна българска спортна медия търси журналист/журналисти (или най-малкото хора с отлични познания за българския и световен спорт), които да пишат и публикуват в сайта уникални новинарски статии. Ние държим на много високо ниво при писане на новинарски статии в медията ни, така че нека за обявата се свързват единствено кандидати, които са уверени в своите много високи познания за българския и световен спорт (най-вече български футбол и тенис), както и в своята висока култура на правилно писане. 

Изискванията към кандидатите са:

- Много високи граматически познания и култура на писане

- Близо до максималните познания за българския футбол и тенис, и добри познания за световните такива. Основните теми в медията ни са свързани с всичко около Левски, ЦСКА, Лудогорец, български футбол, български тенис, Григор Димитров. 

- Възможност за работа и вечер е предимство - отразяване на вечерни спортни събития 

- Опит с Wordpress е предимство

Освен възнаграждение, ще получите отлично поле за изява на Вашите журналистически способности, а в известна степен с времето ще придобиете и популярност в тези среди, защото съществува опция името Ви да бъде видимо при публикуване на новинарските статии, а статиите в нашата медия се четат от солиден брой читатели.

Заплащането се изчислява на брой написани и публикувани статии. Работата, като заплащане, е подходяща като подпомагаща такава. Заплащането се осъществява абсолютно коректно и без никакви проблеми - веднъж седмично.

При спазване на изискванията, работата вероятно ще бъде постоянна за одобрените кандидати. 

Възложител: Ивайло Червенков
Телефон: 0899 00 14 00
Email: chervenkovivaylogmail.com
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:



Качете вашия банер тук